Dragers Centrale Utrecht

Wij verzorgen personeel ten behoeve van uitvaartondernemingen. Het grootste deel van onze diensten bestaat uit het leveren van professionele dragers en het verzorgen en overbrengen van overledenen. Daarnaast kunnen wij ook chauffeurs, assistenten uitvaartbegeleiders of gastvrouwen voor u inzetten. Ons personeel is ervaren en betrokken. Wij werken in een sfeer van rust en respect naar overledene en nabestaanden.

Tevens kunt u bij ons een loopkoets inhuren om de overledene op een waardige wijze te vervoeren, eventueel in combinatie met onze dragers.

In onze dienstverlening hechten we veel waarde aan het tegemoet komen aan de wensen van onze klanten. Heeft u interesse, neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.

John van Os

Als mede-eigenaar van de Dragers Centrale Utrecht lever ik dragers, de loopkoets of ander personeel voor het stijlvol begeleiden van een uitvaart.

Door een samenwerking met Ruud Sikken aan te gaan, hebben we onze dienstverlening kunnen uitbreiden naar het verzorgen en overbrengen van overledenen.

Ruud Sikken

In 2016 ben ik een samenwerking aangegaan met John van Os van Dragers Centrale Utrecht.

Waar John binnen de DCU verantwoordelijk is voor het regelen van dragers, de loopkoets en ander personeel, ben ik, samen met een team van medewerkers, verantwoordelijk voor het verzorgen van overledenen en het overbrengen.